Agronet

Keskusteluaiheet => Maidontuotanto ja lihanaudat => Aiheen aloitti: winha35 - 23.11.10 - klo:20:46

Otsikko: Suoramyynti
Kirjoitti: winha35 - 23.11.10 - klo:20:46
Eli tarkoitus olisi aloittaa naudanlihan suoramyynti, sillä periaatteella et lihat tulis teurastamolta pakattuna. Mitä se vaatii (luvat, tilat minkälaiset jne.) Yrittäny googlata tietoa mut ei oikein löydy valaistusta asiaan.
Otsikko: Vs: Suoramyynti
Kirjoitti: emo-heikki - 23.11.10 - klo:22:08
Tarvitset säilytystilat, kylmäkaapin, pakastimen ja pikapakastuskaapin jossa on tuuletin, riippuu vähän kunnan terveystarkastajasta mitä vaatii, joku vaati siivousvälineille oman siivouskaapin, ei saa olla samassa kaapissa talon muiden siivousvälineiden kanssa jne...
Kuljetukset pitäisi periaatteessa tehdä kylmäkuljetuksina, mutta jos ne ovat lyhyitä alle tunnin reissuja, voi riittää sekin, että sulla on joku styrosrasia siellä tai vastaava, sekin on vähän noista virkamiehistä kiinni.
Lihaa ei saa käsitellä jos e ole siihen tiloja erikseen hyväksytty, eli vakuumipaketteja ei pidä mennä availeen.
Pistä sähköpostia kunnan terveystarkastajalle, siitä se sitten lähtee.