Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - pig24

Sivuja: [1] 2 3 ... 427
1
Venäjän maidontuottajat kiittävät EU:ta pakotteista. https://youtu.be/hee-CPpZhwc?t=686 Kuka oli pakoteidean isä ?

2
Vapaa sana / YLEn parhaat sisällöt - eroottinen sidonta
« : 20.01.19 - klo:07:52 »
Köydet eivät valehtele. https://yle.fi/uutiset/3-10577156 Järkyttävää skeidaa. Mä ymmärrän, että monen neukkukuutiossa elävän elämä saattaa mahtua tulitikkuaskiin. Juttujen aihepiiri voi siten olla aika suppea. Kuitenkin valtion varoilla pyöriviä mediataloja on muissakin maissa. En ole muualla nähnyt näitä Ylelle tyypillisiä rimanalituksia. Luulisi vyön alapuolisille jutuille löytyvän kaupallisiakin tuottajia. Minusta tuntuu, että Ylen journalismin tason nostoon ei riitä ihan pieni kurinpalautus. Ilmeisesti lafka pitää pilkkoa ja myydä/lopettaa useampi yksikkö.

3
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: HK Scan
« : 20.01.19 - klo:06:33 »
Pitäisi risenkin tietää poutun makkara-vajan omistus, kun niin likeltä liippaa "ennustealuetta"

Olipa komiasti pilkottu - makkarapaja siis. Kyltit portilla taitaa vaihtua samaan tahtiin kuin Vihdissä Vetonit-säkittäjän tienhaarassa.

4
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: HK Scan
« : 19.01.19 - klo:18:08 »
Jos lihatalo ei saa riittävästi lihaa kotimaasta, niin se tuo puuttuvat lihat ulkoa, kuten HkScan jo nyt tekee ja todennäköisesti tulevaisuudessa enennevissä määrin.

Poutun (Maag) lihapaketissa lukee sitkeästi alkuperämaa Saksa (mm. kassler, yli kilon pakkaukset).

5
https://seura.fi/asiat/seuran-selvitys-juha-sipilasta-tuli-miljonaari-valtion-tuella-ja-harskeilla-tutunkaupoilla/

Vaken konseptia rukattiin. Mitähän tuon takana luuraa ?
"Jos Vake nyt sijoittaa johonkin, niin tavoite ei ole vain euroja, vaan se mitä kohde saa aikaan ympäristössä, yhteiskunnassa, Suomen kansantaloudessa - ja minkälaisia heijastuksia sijoituksilla on...."

https://www.talouselama.fi/uutiset/valtion-sijoittajaguru-taneli-tikka-ensimmaiset-sijoituskohteet-jo-listattu-voi-odottaa-etta-jotain-tapahtuu-2019/2a7ae53b-4289-33e0-971f-e78598a05a4f

6
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: Ruokintastrategia
« : 19.01.19 - klo:12:38 »
Jos roboa meinaat, se tuottaa niin paljon dataa ja käyrää, että pää tulee kipeäksi. Sulla onkin sitten 2 erillisruokintaa.

7
Vapaa sana / Vs: Davosiin ?
« : 18.01.19 - klo:13:18 »
Trump peruutti, mutta Greta Thunberg, koululakkoilija Ruotsista, menee junalla - 65 tunnin matka.
https://twitter.com/GretaThunberg/status/1083452834656464897

8
Vapaa sana / Vs: Ilmaiset terveyspalvelut?
« : 17.01.19 - klo:20:20 »
Pitäisikö seuraavan hallituksen avata rikoslaissa oleva maanpetossäätely ? Suomen valtion ja yhteiskunnan tuhoajia tuntuu olevan enemmän kuin tarpeeksi.

9
Jossain oli hiljakkoin selvitetty, että yli 70 % turviksista oli käynyt entisessä kotimaassaan lomailemassa.

10
Vapaa sana / Vs: Lautasmalli, joka pelastaa planeetan
« : 17.01.19 - klo:20:11 »
Miten se lautasmalli auttaa sitä nälkää näkevää jos sillä ei ole rahaa ostaa sitä ruokaa tai maata jossa kasvattaa ruokaa? Sillä on se tyhjä lautanen ja siinä oleva malli ei pelasta sitä.
Tämä on tieteellnen yhteenveto maapallon pelastamiseksi. Älkää nyt alkako pilaamaan hienoa laskelmaa ikävillä tosiasioilla.

11
Vapaa sana / Vs: Lautasmalli, joka pelastaa planeetan
« : 17.01.19 - klo:15:39 »
Tuon laskemiseen meni 3 vuotta. Projektiin osallistui 37 tutkijaa.

12
Vapaa sana / Lautasmalli, joka pelastaa planeetan
« : 17.01.19 - klo:14:13 »
Tutkimus lähti siitä, että maailman väestöstä 3 mrd saa väärää ravintoa, eli henkilöt ovat yli- tai alipainoisia. Samanaikaisesti ruoantuotanto köyhdyttää maaperää kestämättömällä tavalla, mikä taas on osasyy ilmastonmuutokseen. Väkiluku myös kasvaa 2050 mennessä 10 mrd:iin.
Joten: Punaisen lihan syönti pitäisi puolittaa, hedelmien ja vihannesten syöminen tuplata. Ruokahävikki pitää myös puolittaa. Lihaa saa siten syödä 14 g päivässä, rehuja 500 g.
Miten mä luulen, että se 14 lihagramman jauhelihapihvi löytyy jo kaupasta - lihattomasta lihapullasta puhumattakaan. Jatketaan vanhaan malliin.
https://www.expressen.se/nyheter/klimat/varningen-sa-maste-vi-ata-for-att-radda-jorden/

13
Nyt joku lukee iltapäivälehtiä kuin raamattua. Epäystävällisiä mikrobeja on kaikkialla, erityisesti maaperässä. Ne alkavat koitella emppuja ja elinoita vasta, kun asianomaisten vastustuskyky on heikentynyt. Vastustuskyky pysyy yllä mm. välttämällä liikaa hygieniaa.
Tähän hyvä esimerkki: Porsitusosaston (kokoritilä) tunnollisesta painepesemisestä ei näyttäisi olevan mitään hyötyä verrattuna 20 v pesemättä olevaan kuivalantaporsittamiseen.

14
Maahanmuutosta on paljon hyviä kokemuksia ja tänne on tullut monia turvapaikkaa hakeneita ryhmiä, jotka ovat integroituneet yhteiskuntaan erinomaisesti. Tilaa meillä on, maaseudulta lähtee kymmeniä tuhansia vuosittain, joten tilanpuutetta ei ole. Meillä kävi pari poikaa hongkongista kylässä viime kesänä ja taivastelivat avaruutta asumisessa ja elämisessä... täällä luku hlö/km3 on maailman pienimpiä, kyllä tänne mahtuu :)
Aikamoista tuubaa. Mä olen nähnyt, kun kaverit oppivat ammattiyhdistyksen ja työttömyyskassan merkityksen. Luukulta saa saman kuin tänne tullessaan alkupalkkana. Tieto kulkee. Ketään ei tarvitse eristää - riittää, että kanttikset muuttavat muualle. Kelakin on Itiksessä.

15
Vapaa sana / Vs: Natsi-hallitus?
« : 16.01.19 - klo:20:42 »
PS tarvitsisi nyt rahaa vaalikampanjaan, jotta noste jatkuisi huhtikuulle asti.

Sivuja: [1] 2 3 ... 427