Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - pölkky

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Lampaat ja vuohet / Uuusi ja vuosi
« : 01.01.19 - klo:19:47 »
Se on nyt uusi vuosi!BÄÄÄÄÄÄ!
Tämän vuoden ensimmäiset synty nyt juuri.

2
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: MF 120 PAALAAJA
« : 19.06.18 - klo:21:26 »
Kyllä se linkin  sivulla 6 viimeinen kuva näyttää olevan  ... kele!!!!! mutta LONTOON MURTEELLA.

3
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: MF 120 PAALAAJA
« : 19.06.18 - klo:06:51 »
"Sieltä mistä mistä viimeksi" oli viimeinen ...ostin 2 kpl nyt se viimeinen on käytössä. Rakenne valurautaa ja jotenkin rihveli tuohon paikkaan.

4
Koneet, laitteet ja tekniikka / MF 120 PAALAAJA
« : 18.06.18 - klo:19:46 »
Saako mistään MF 120 paalikoneeseen noukkimen ketjupyörää? mokoma halkeaa aikaa myöten nyt jo kolmas kerta.

5
Näin se lähtee....hanasta lähtöputki aivan irti  silloin pitää polttoaineen  valua lorinalla, jos ei niin hana tukossa  tai se pillisiivilä  siinä täynnä kalanpaskaa.Todennäköisesti TANKKI irti ja kunnon pesu.....sinne vain kertyy 50 vuodessa omaisuutta!

6
Kyllä ne osaa kulua,meinaan se kulutuspinta jää tien päälle.....no kilometreja tulee todella paljon .En olis uskonut että kärryssäkin  menee sileäksi.Nämä on kyllä pieniä kokoja.

7
Metsätalous / Vs: Jäätie
« : 26.02.17 - klo:11:22 »
Aja kasa rantaan ja odota että jää sulaa ,sitten myötätuulella ohjailee moottoriveneellä sopivaan paikkaan ja siitä pinoon....
Niin kyllä se tarvii puomit ympärilleen kuten ennenvanhaankin , mutta toimii varmasti.

8
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: riipukejarrut
« : 09.02.17 - klo:17:53 »
????!!! Miksi sitä pitäisi hidastaa ja jarrutella?......minkä pitemmän pinon vuodessa sillä veivaa niin sen hitaammaksi se vain tuntuu menevän!

9
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Vesipumppu 12V
« : 26.01.17 - klo:20:45 »
Voihan hyvänen aikanen sentään miten sitä vettä pitää pahoin pidellä!
Ei perkele sitä nyt tynnyriin enään 2000 luvullla. Aikoinaan kun olin vielä uusi rakentelin painesäiliöstä pöntön jossa oli se uimurikuppi,sitä siirtelin nostolaite sovitteisena .Oli ihan toimiva vedenkuljetin ......mutta mutta sittä ruostesakkaa ja muljua tuli haitaksi asti, ei toiminut kunnolla edes siivilän kanssakaan .Siirron aikana vesi irroitti aina ruoste hilsettä veteen.
Ainoa oikea  ratkaisu on se maitotankki jossa kansi ja vielä lavalukoilla varmistettu ,sillä vedellä on taivaallinen voima yrittää tulla ulos siitä pytystä siirron aikana .Rakentelua sekin kyllä vaatii tarvii tukevat tassut ja anturat 4 kpl ettei painu maahan,lampaille sopiva tassujen korkeus 30 cm.

10
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Vesipumppu 12V
« : 24.01.17 - klo:21:59 »
Lisää vettä pyttyyn!
Vieläkin ääni käytetylle maitotankille ,se on rosteria ja eristetty  eli ei lämpene kovinkaan hyvin . Sekin vaatii  kyllä kaksi pesukertaa neljän kuukauden aikana .Leveä ja matala on hyvä kuljetella etukuormaajan haarukassa,pikkupytty on kyllä jo pirullinen ohjus ....ei kestä kurvata niin lentää kyllä ojaan.
Ja vielä sekin  että se toimii automaattisesti uimurikupilla , eli ei tarvitse joka päivä kuskata sitä vettä.

11
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Vesipumppu 12V
« : 23.01.17 - klo:20:44 »
Johan tämä osaa olla monimutkaista!!!!!!!!!!!!
Ainakin lampailla toimii hyvin nuo reilunkokoiset maitotankit ,tuhatlitrainen riittää helteilläkin lähes kolme viikkoa 80 päkälle. Niin miksi se ei sitten toimisi luomulampaillakin.Traktori on sentään peli maastossa ,en ole vielä hinannut maasturilla traktorilla mutta traktorilla kyllä monenkinlaisia maastureita ja pakuja!

12
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Vesipumppu 12V
« : 22.01.17 - klo:21:13 »
?????????!!!!!!!!
Miksi niin pienissä puteleissa sitä vettä pitäisi kuskata?
Kyllä kunnon tilatankki on sentään peli, niitä varmaan löytyy kaiken kokoisia .Minulla käytössä 300 -1000 litran vetoisia maitotankkeja. Helppo kuljetella trukkipiikeillä tai nostolaitteessa traktorilla, no isommassa on kärryn akseli kulkee pienelläkin traktorilla. Kaikissa tietenkin uimurikuppi SOPIVASSA PAIKASSA.

13
Sopivan kokoinen reini on toiminut  rapakaivopumppuna jo 10 vuotta.....on toiseksi pienin malli menee kuutio minuutissa tälläkin.Hyvä muuten mutta paskanen homma käsitellä!

14
Harvemmin vitamiinin puutos,todennäköisemmin jodi on nyt vähänä .Rehustukseen merisuolaa ja mitä hyvänsä kivennäistä, pelkkä merisuola ei näytä aivan riittävän! Kerintäkin  auttaa ilmeisesti täit ja sun muut saivareet ei viihdy kaljulla .

15
Metsätalous / Vs: Kokemuksia mhy:n muutoksesta
« : 19.08.15 - klo:18:13 »
Jäsenmaksu on mielestäni mitättömän pieni kun vertaan sitä ostamieni palvelujen määrään.
Joten käyttäkää kaikkia mahdollisia ja mahdottomia palveluja niin ei tarvitse nillittää jäsenmaksuja, kun sillä jäsenmaksulla ei ole rahallista merkitystä kenellekkään.....TOSI ON!

Sivuja: [1] 2 3 ... 5