Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Oksa

Sivuja: [1] 2 3 ... 87
1
Metsätalous / latvat maassa
« : 15.02.19 - klo:09:11 »
hitto, ku eilen aurasin mettätietä, vihtoin.   nii valoissa kattelin et muutamia ison kuusen latvoja oli hangessa makuulla..   saa nähä ku kerkii pikkasen kiertään, millanen työmaa tuolta löytyy..      nuorissa metissä aika pikkuvahinkoja, ei kait toimenpiteitä tarpeen..

2
Vapaa sana / eläkeläiset
« : 08.02.19 - klo:08:27 »
valtaa kaupunkikeskustat ja moukkaa net mieleisiks,   uutisoi yle.   elikkä mitäs sepe on menny tekeen torilla??           miun pitäs tänään kiepata tuon kautta mut nyt jo pelottaa mitä löytyy..     ja se sairaalan seinä on hirviä!!!

3
Vapaa sana / no huh. II
« : 08.02.19 - klo:08:14 »
aamulla kuuntelin kuudelta sähköräpsyjen välillä uutisia yleltä;    suurin aihe oli että kaija koo ei tykkää israelista ja poikotois viisuja!     kyllä on hyvä kun meillä on nuin mahtava pakkoveroilla " viihtettä" tuottava virma.   eikä se haittaa yhtään eemeliä.

4
Koneet, laitteet ja tekniikka / tikkaat
« : 07.02.19 - klo:13:54 »
hupsheijaa.   taas tuli testattua et ei halvalla saa hyää..     neliniveltikkaat alle ja autotallin katolle oli pyrkimys..juuri räystäällä kun meinasin katolle astua, antautui nivel yhestä välistä ja tikkaat kasaan.   ja meikä selälleen , onneks lumeen.       räystäs ei ole kuin tuon kolmemetriä maasta joten hyin käy, niska vaan täynnä lunta.      hetken kiroiltuani otin nuo tikkaat lähempään tarkastaeluun ja yhen nivelen siirtojuttu oli murtunu ja jousi antoi palan periks, joten nivel hervoton.       nyt on sitten nuo tikkaat taas paketoitu, ettei koskaan enää..                     tuloo hyviä tukiaskelmia nuista pätkistä.                     onkohan noita niveltikkaita mikään virma tehny metallista?   tuossa oli jotain ihan meltoa metalliseosta.  kuin alumiinia.   toisessa päässä tuo vastaava nivelkoneisto kuitenkin ruosteenväristä että ei ihan aluminia moinen kait.       nyt pitää ettiä tikkaita jotka lyhyet kuskata mutta mittaa äärillä noin 3,5 metriä.    eniten käyttöä noille...      siis keikoilla.

5
Vapaa sana / julkut
« : 05.02.19 - klo:08:07 »
olipa hassua;  kun eilen päivälä kertoiva että nyykkänen heitti lusikan nurkkaan,    niin jo illlalla oli töllössä monella kanavalla muistelo-ohjelmia joissa matti oli mukana!       on se helppua vaihtaa ohjelmia lennosta töllössä..     sen takia kait net elokuvat näytetään ainakii seittemään kertaa ennenkuin laitetaan taas hyllylle,   kuukauteks..                            nooooo, tuo on kait sitä metiaa jolla pietään tärkiät asiat esillä    ja muistissa.

6
Koneet, laitteet ja tekniikka / tulooko sähkyä?
« : 02.02.19 - klo:08:22 »
taitaa panelit olla hieman pimennossa nyt?   aurinko paistelee vähän päivällä ja ainakii miulla on sähkön kulutusta päivittäin , jopa enemmän kuin kesäaikaan.      tulipa mieleen että tais olla hyvä ku tekivät hurjan tarjouksen paneleista,  asennus paljon kalliimpi kuin panelit, joten en ottannu moisia..

7
Vapaa sana / vinkuu
« : 28.01.19 - klo:08:34 »
tuossa just kuuntelin uutisissa kuin etelään taas tulossa lunta.    sotkemaan hyää arkea ja työviikkoa ja ku kerran pakkastakii..   mitä lie ilta-lehti/sanomat asiasta taas kirjoittaa?

8
Vapaa sana / hometalot johtuu..
« : 28.01.19 - klo:08:30 »
säännöksistä.   tuloo asetukset ja säädökset joita ei kukaan pysty tekemään oikein.    onko nuin?    vai onko joku muu syynä?       taas juttua ykkösaamussa.

9
Kasvintuotanto / kevään kylvöille..
« : 27.01.19 - klo:16:28 »
onko kellään tietoa/kokemusta kuin on tällä hetkellä siementilanne?      jostain luin että aikaset lajit alkaa olla jo lopussa..  ja huomasin tuossa et oliski parile hehtaarille kauraa tarvetta..                pitänee jättää loput myllyttämättä..   aikasilla olen pärjäilly heikkonakii vuosina, ku pelkkä kylmäkuivuri ja hapot ei satu..

10
Vapaa sana / eikka
« : 27.01.19 - klo:16:18 »
kyl se 80 vuoteen on saanu monta hyväle mielelle ja osaa ja pystyyki vielä saman tekemään.      ja hyvin on hommasa hoitannu, ei paljon ole koirat päässy räkyttämään hommastaan.                kuin kauan nuo nykyset mahtaa samoin tehä?

11
Vapaa sana / tänään kepun päivä
« : 27.01.19 - klo:08:10 »
oha se tullu jo aika selväks ku lukee nuita sepen ja veeti/eemelin kirjotuksia.       selvää vainoa kepua kohti tuollaset.

12
Vapaa sana / fin alaska
« : 26.01.19 - klo:20:13 »
kuunteliko kukaan tuota juttua yle1sltä tänään?    oli aika suistutusta pohosen viljelijöistä...    etelästä mitään mainintaa..    ohjelma tais olla suomen ja usan suhteet talvisotasta kylmäänsotaan tai  jotain..      kyl se kait areenasta löytyy..

13
Vapaa sana / viher viikot
« : 22.01.19 - klo:08:14 »
   oli juttua maastullissa tuolta.     ja tietty taas sapuska loppu ku tarjoilu alkoi..   meillä tehään näköjään kaikki  ( ei mitään henkilökohtaista ) pienmuotoisesti.          sapuskaa vain pienelle joukolle ja sekin vielä pienannoksena..     pottuja ei sitten riittännykään..                 saa nählä milloin eemi alottaa selittelyn?

    tai sit homma meni LIIAN hyvin.

14
Vapaa sana / nuorehko nainen!!!!
« : 22.01.19 - klo:08:11 »
demuja vetämään nuorehko nainen??     alkaako nuo femakot jo tuollakii taas hiihtää?      sepe alkaa jo laitella uusia kalsareita .... jos vaikka onnais..                            antti on sitten heitelty menneen talven lumena..

15
Vapaa sana / ratiovariaatio
« : 20.01.19 - klo:19:04 »
kuuntelin tuossa äskön tuota ja siinä oli juttua ukkosia seuraavasta venakosta..   ratiolla kuunteli kuin salamoi.        muistu mieleen kuin sitä nuorempana tuli harrastettua dx-kuuntelua itt touring- radiolla.    hyin sai kunnon keleillä ympäri maailmaa kuunnella vaikka ja mitä.      siitä ajasta kait tuo kaipuu kuunnella erilaisia musiikkiesityksiä.         ja euroopassahan on aina soitettu kansalle hyvää tarjontaa.        en koskaan ole syttynyt tuosta rokista..     kaikki muu sit onkin kelvannu.

Sivuja: [1] 2 3 ... 87