Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - iskra

Sivuja: [1] 2 3 ... 757
1
Vapaa sana / Vs: Tulihan se sieltä saatana...
« : 14.02.19 - klo:06:27 »
Voisko tuon ehdotuksen tulkita jonkinlaiseksi tukien siiroksi pieniltä tiloilta isoille ja velkaisille? Halutaan näin pelastaa pankkien rahoitusta seuraavassa rahoitus kriisissä. Oikeastihan Suomi on melko hyvin kusessa. Valtio on vielä korvia myöten velkaa ja kotitaloudet saman verran.

  Varmaan näinkin, ja hyötyyhän siitä kauppa ja tuotteitten jalostajatkin kun maajussi hassaa 30 000 € että saa tuon 20 000 kasaan.Siihenhän niitä tukia tarvitaan..

2
Vapaa sana / Vs: Sote jatkoajalle
« : 13.02.19 - klo:07:18 »
sinähän tuo vanhempaa tietoa palstalle kuin veeti oikein voimissaan ollessaan, 2010 vuoden lukuja :) ;) :D ;D ;D

onkohan tilanne muuttunu kun ihan viime aikoina on oikein ryminällä vallaneet markkinoita  nämä bisnes-hoivaajat kovalla kasvutahdilla  :-\ :-\ :-\ :-\

Valtaus taitaa enempi johtua kunnallisen sektorin halusta ulkoistaa.
Kunta on vain nähnyt eurot.

Valvonta sovitusta unohtunut.

  Jos valvonta alkaisi toimimaan niin luulisi päättäjien huomaavan että ei kannatakkaan maksaa ulkolaisille veronkiertovirmoille voittoja vielä niiden hoitokustannuksien lisäksi..

3
Vapaa sana / Vs: Tulihan se sieltä saatana...
« : 13.02.19 - klo:07:14 »
  Voitaisihan sitä ajatella että tukikatto olisi jotain 100 000 paikkeilla, silloin joutuisi hehtarien ahnehtijat yrittämään tosissaan niitten rajan ylittävien hehtaariensa kanssa, ei onnistuisi enää kymmenien hehtaarien hömpästä nauttiminen,, Hehtaarit hommiin, mukaellen pääministerin lausuntoa taseista..

4
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: Vihreä saari saapuu.
« : 12.02.19 - klo:09:43 »
  Erotaan mekin EU:sta niin saadaan valvottua rajojamme ja tullimaksutkin jäisi itselle..

5
  Kouvolasta on jo suora junayhteys Kiinaan, sinne mahtuu..

6
Vapaa sana / Vs: Tulihan se sieltä saatana...
« : 11.02.19 - klo:19:34 »
Mulle kaikki vaan, koska mulla on vitusti velkaa, joten mulle kuuluu kaikki.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/tilaajille-7.140698?aId=1.376553


Tissinkoittajan kannattaa vaihtaa karjua välillä, jos alkaa noin ahdistamaan.

Kyllähän toi naapurin näennäisviljely risoo itteänikin. Vähän ennen juhannusta suorakylvetään jotain kauraa tai vehnää ja syksyllä sitten puidaan puhtaimmat paikat jos on sattunut kuukauden pitämään poutaa.

Mutta jos taas on ottanut liikaa velkaa niin siitä ei voi syyttää kuin itseään. Kai sitä kahden miljoonan velkaa nostaessa on edes vähän laskeskeltu että miten sen maksaa takaisin.

  Onhan siinä varmaan saatu satojatuhansia euroja vuosien mittaan näitä muitakin tukia. Muistelen joidenkin sikäläisten yrittäjien olleen useita vuosia ihan suomen yksityisistä viljelijöistä olleen ihan kärkisijoilla suomessa maksetuissa tuissa.

7
Vapaa sana / Vs: Tulihan se sieltä saatana...
« : 11.02.19 - klo:16:01 »
Kyllä toi raja sopii minulle, mutta monelta unohtuu että viljasta saatu hinta ei kata useinkaan tuotantokustannuksia,Tässä haisee kauppojen suosiminen vahvasti, pitäs satsata tuotantoon ostopanoksia monellakin tilalla enemmän että saa tuon vaadittavan määrän tuotettua edullista raaka-ainetta teollisuudelle. Saattaa sitten joskus niistä tuista sitten välillä jäädä jotain isännällekin, kun on ensin viljarahat ja osan tuista laittanut peltoon.

8
Vapaa sana / Vs: kepulaista teatteria vanhustenhoidolla
« : 11.02.19 - klo:12:15 »
  Eipähän tuo onkelma ole syntynyt ihan vain tällä eduskunta-ja hallituskaudella..

9
Vapaa sana / Vs: Tulihan se sieltä saatana...
« : 11.02.19 - klo:12:13 »


"Näin velkaisena tuottajana selvitys kuullostaa erinomaiselta. Toivon, että sehdotetut toimenpiteet pistetään viimeisen päälle käytäntöön", toteaa maidontuottaja Jukka Ojantakainen Rantsilasta. lähde; https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/tilaajille-7.140698?aId=1.376553

Että silleen. Onhan tuollakin pankilla vielä paljon saatavia.
[/quote]

Etkö tuata tiedä notta miten net pankit toimii. Velallisten lainoilla ja niistä saatavilla  koroilla. Eehän siitä mittää tulis jos kaekki vaen veis rahhaa sinne pankkiin,olemattomalla korolla makaamaan. Pankilla sitä on hyvä olla saatavia notta toeminta pyörii. Sama juttu se o  ku toimivat ja investoivat tilat, jotka meinaa toimia jatkossaki.
[/quote]

 Eikö sielläpäin joku tilallinen myyskennellytkin peltojaan ja navettaa, kuinkahan kävi kaupaksi.. Pankkihan ei ihan vähällä päästa tiloja konkkaan, saattaisi muuten vakuudet tippua jos pitäisivät tiukkaa linjaa, saneerausta ja kriisitukia mahdollisimman pitkään.

10
Vapaa sana / Vs: kepulaista teatteria vanhustenhoidolla
« : 11.02.19 - klo:07:31 »
Voipi olla niinkin, jotta vanhustenhoidon kasvava rahantarve aiheuttaa sen, jotta mummoja ja pappoja aletaan hoitaa paremmin kuin lehmiä.

Tähän astihan, aina kun lehmä on tarvinnut rahaa, kaikki on löytynyt sormia napsauttamalla.

Nyt joutuvat jatkossa enempi omillaan.

  Mut lehmien huonoja olosuhteita valvotaan tarkemmin mitä vanhusten hoitoa, eihän paskakankkusta lehmää taida voida myydäkään mihinkään.

11
Vapaa sana / Vs: Sote jatkoajalle
« : 11.02.19 - klo:07:13 »
Ja taas on kepuloisia viety kuin laskiämpäriä, sitäkö yritätä kertoa.

  Yhteispeliähän nuo ovat pelanneet, oikeat kokoomukselaiset niinkuin tuo viides kolonna kepussakin

12
Vapaa sana / Vs: Sote jatkoajalle
« : 11.02.19 - klo:05:44 »
Samaa mieltä, ja aloitetaan täysin puhtaalta pöydältä, unohdetaan valinnanvapaudet ja maakunnat  ja yritetään tehdä toimivaa systeemiä ilman poliittisia tarkoitusperiä

13
Vapaa sana / Vs: Yllätys
« : 10.02.19 - klo:10:41 »
  Suomen maatilojen pinta-alaa pitäisi saada lähemmäs EU:n keskim'ääräistä pinta-alaa

14
Vapaa sana / Vs: Saa..na taas pohjalaiset
« : 10.02.19 - klo:07:27 »
Kaikki tietää että tälläinenkin kone on keksitty https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/201611212200030374 vihreät on kauhusta kankeana kun öljyä palaa parisataa litraa tunnissa .mutta eivät ymmärrä että saman lumen ajo pois vie monin verroin enempi dieseliä  ;D

  Iltalehdellä on väärää tietoa, kyllä noita sulatusvehkeitä on ollut suomessa aikaisemminkin, olen nähnytkin sellaisen joskus 5-60 luvulla. Silloin se katsottiin kannattamattomaksi kun polttoöljyn hinta oli 8-9 penniä, sanottiin että onnistuu paremmin ryssillä kun siellä on löpö edullisempaa.

15
Vapaa sana / Vs: Yllätys
« : 10.02.19 - klo:07:21 »
  Tätähän se on ollut koko EU:n ajan, on aina vaan juostava kovempaa että pysyy paikoillaan.

Sivuja: [1] 2 3 ... 757