Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Aatami Särkisalami

Sivuja: [1] 2 3 ... 136
1
Vapaa sana / Teltan poisto
« : 15.02.19 - klo:18:10 »
..kesähän ei vieleä ole mutta aadamin paikkakunnalla päätettiin mennä kesänä pystyttää helteen takia iso teltta ettei saha puu kuivu liian nopeasti...kesä meni jatuli uusi vuosi.pölökky siellä toinen täällä.. telttoja isoja ei ilman rakennuslupia niin vain laiteta sanoi kunnan isännät lupa hankittiin ja teltta pois.. purkamis lupa jäi hakematta..siinä vaiheessa vasta laskutettiin 70 000...kun ei sitä purku lupa ollut.....  mietitäänpä jos kouluja puretaan ilman purkulupaa jonkun toimesta kuka maksaa... joo valtio mikä valto..muuria rakentaa joku ameriikan ukko..jumalauta..  muuripata lättyjä tekköö mieli..ja huomenna otamme aamulla lääkettä..kahvie ja piimää ynnä  aamun uutiset aj veeetin valitukset  askareet kaikkien akronettijen..

2
Vapaa sana / Vs: Se on loppu eessä tällä menolla.
« : 12.02.19 - klo:05:24 »
..no voe ryöttä tulis kesä ja kärpäsie  poarmoja...rottie ja muita elikoita oli mm Vietnamissa mennä talavena ollu..itikka ölöjyö soapi vielä ostaa suomesta ruåttissa se on kielletty  niinkuin on maalikin jolla moalataan venneen pohoja joka torjuu leviä..Norjasta saapi ostaa semmoista vuarallista måalie kuulemma..jos lähtis vuonolle lohestammaan..

3
Vapaa sana / Vs: Saa..na taas pohjalaiset
« : 09.02.19 - klo:15:57 »
kantohintaaja tervaa..gudrun myrsky tuhosi puoli ruottia nyt shymanni lopettaa ja etsii uutta rorsebbergiä  tinaamaan ponu pannu uuteen uskoon poltti ryöttä vanhat sataset rovijolla..tämä vanha vapaapalokunnan eli vpk.n pimu..wernwrin late ei sanonu mittää eikä niinistön viljon tyttöystäväkään perusta  uusio perhettä

4
Vapaa sana / Vs: Pohjoista tukea 200000
« : 09.02.19 - klo:15:53 »
puulla parempiin tuloihin ja puu naamaan tottunut  siivooja saa paikan..vesilahdella..

5
Vapaa sana / Vs: Saa..na taas pohjalaiset
« : 09.02.19 - klo:06:56 »
..etelän pellet on kusessa kun menee miinuksen  puolelle..tämä vanhas masakin kävi pudiksella reissussa kuinka tiiron osille voi joutua..hambuussit...kotiot kulukee ja juntit jyrää sisuilla soraa lunta sekä sepeliä..sipi taas on hävennyt ..rietas  ei alakanu aatamin kaa poriseen vasekirjossa..

6
Vapaa sana / Vs: Helvetti senthän
« : 07.02.19 - klo:15:03 »

..aiheuttaakohan breksiitti sitä etttei saa  iiriscoffeeta enää nauttia kun ei ole John Jamessonin jaloja juomia mistä sekoittaaa kahviin kerman kera..no otetaan sen sijaan ilman viskiä ja NIEMI talonjuutokaffia..kippis ja kullaus  pohojan maan kautta..

7
Vapaa sana / Vs: Nyt se sai lentsun
« : 07.02.19 - klo:08:28 »
..se on saunan lämmitys ja varotaan suu ja sorkka tautia,,sipinkin  sekä matin seura piireissä..mää oksennan yleen annan  jaharjunpäällä mkohta olen seljälläään..
 

8
Vapaa sana / Vs: Eiköhän kansa jo opi
« : 05.02.19 - klo:14:13 »
kuust puusta sekä suusta....kansa se taisteleepäivällä leivästä ja yöllä...voista

9
Vapaa sana / Vs: Mitä Suomi olisi ilman metsää?
« : 05.02.19 - klo:14:11 »
ulukomaillakin on metsää missä linnut laulaa se on globaalia hommaa tämä  sademetsien suojelu...sada sada ain vaan lunta pyryä ja pyry harakkaa tarakalla mallasta

10
Vapaa sana / pankkiin..
« : 05.02.19 - klo:13:01 »
..aamupäivä unta 20 senttii lunta  nokka unet nuorelle miehelle on kuin laittaisi pankkiin rahnaa stefan ynver kustaan maan pankkihenkilö sekä jagob wall en bär  keskustelee korkojen tasoista..kasorahoja kattelen ja lapiota teroitan kunhan olen mocca masteria käyttänyt Hallitus näet saapuu duunista millä hetkellä tahansa..jolloinka sotalapsien kerjäämis järjestö v akava romanialainen kerjääjä siirretään systemboolagetin edustalta yleieen vessaan vissy vesi tauolle....................monen moisia ovat kerjääjät tänään soppajonoissa  varakkaat eläkeläiset etu rintamassa..rintareppujen koko kyllä vaihteleej  a mee tuu järjestöjen kassi almat ynn'ä ruusen bergin  feministiset mummot antaa ymmärtää , että kymmen sormi järjestelmää daataa koneen edessä ei saa muuttaa osloon menevään onnikkaankaan..koska  persut ovat poissa pelikentiltä  kuin myöskin ruåtsidemokraatit kertoo aften post...homen kollenin mäki on tyhjää täysi par aikaa..
rattoisaa tiistai iltapäivää

11
Vapaa sana / Vs: julkut
« : 05.02.19 - klo:10:39 »
on on maalima muuttunu perkkele  ja härkä juhliakin vietetään ja härän tappo aseita kehitellään..olisi taas kirvehelle hommia  visaisia koivuja brikettejä ynn muuta poltto turvetta..taidan laittaa takkaan pari kirveen vattta...

AhMAVuARAN savotta tavoitteena

12
Vapaa sana / Vs: Kuinka on mahdollista ?
« : 04.02.19 - klo:19:04 »
.ihanaa  leijonat ihanaa  curreko orava opetti lätkää pelaamaan..kuka keksi hangon keksin tai jööteporin..björn borg oli scaniakylästä kotoosin  Söder täljestä...Norr tälljeen ei moni laiva vielä löydä..mutta vruuhkaantuneen tukkisaareb liikenne vie enemmän rekkoja muualle..

13
Vapaa sana / Painijan peruskunto
« : 04.02.19 - klo:16:34 »
https://thomaswhiskyblogg.wordpress.com/poang-pa-det-jag-provat/

Haaaparannan painijan ja kauppiaan harrastus oli aikoinaan tapetilla  viljasta saa aikaan  yhtä sun kolmatta...muun muassa talkkunaa. Tuomas Juhanin poika se aikoinaan toi mitaleja mutta tiskikone ne vei  kun Kareliini oli voimakkaampi   ...Görani Perrssoni  ( pääkanisteri S )meni politiikan jätettyään Systembolagetin  (  ALKO ) omistajan ( toimitusjohtaja )kanssa kimppaan ja alkoi maan vilijelijäksi     https://sv.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6ran_Persson  ja antaayhä ymmärtää ettei maassa saa muita kieliä kuin söderman lannin murretta olla..Ving ååkkeria ja Katriineholomia on on ruotti suomessa vanahassa paikkakunnille  nimmie keksinneet..vaen ei net kouluissa opeta moan tietuva..toisaalta tieto taito tarttuu vaatteisiin man ska vara varm i kläderna sanoo tämän päivän ruåttalaiset HURRI taas on nimitys ranta ruåttalaista alku perää olevista henkilöistä  kertoo sekä hiki että viki pedia..vai mitä Ville Niinistö wetterstrand.. vai olikohan se maria..nii nistö..ja sale.. ei se oli Jussi Niinistö...aika  sisä piirin puuhaa..sudet on in avlade  sisä siitttoisia arkadian mäellä sekä Tukholmassa..hmm..

14
Vapaa sana / Vs: Tuli vaan mieleen.II
« : 04.02.19 - klo:16:20 »

Sivuja: [1] 2 3 ... 136