Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: Meijerin vaihto
« Uusin viesti kirjoittanut Oksa tänään kello 08:56 »
ihmeesti nuo vanhemmat tuottajat on paljon tyytyväisempiä nykyäänki kuin nuo nuoret suurta tekevät tuottajat.   niillä on vaikka mitä ressinpoiksta koko ajan.   ite en enää kehtoo ottoo nuista niiin ressiä.   antaa lehmien murehtia, niillä on isompi piäkii!
2
Vapaa sana / Vs: Paavo Väyrynen TV1 klo. 21.00 tänään (08.01.2018)
« Uusin viesti kirjoittanut Oksa tänään kello 08:54 »
mutta ootko huomannu et kyl monella muullakii ehokkaalla jotain hampaan kolossa salea vastaan.
3
Vapaa sana / Vs: Postin tarjouskilpailu haja-asutusalueiden postinjakelusta
« Uusin viesti kirjoittanut Oksa tänään kello 08:52 »
mites se sit pitäis olla?    eiks se sama ole etelässäkii?    maksan hitnmoista autoveroa ja silti etelässä kaikki tiet.      täällä kyllä parkkipaikat.
4
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: i-power lisäpumppu
« Uusin viesti kirjoittanut metsajussi tänään kello 08:51 »
En usko että normaalissa - ainakaan talvikäytössä - lämpenemisestä tulisi ongelmaa. Tai sitten systeemissä on jotakin muuta pielessä.
Ajatuksena se, että lisäpumppu pyörittää esim 30 l/min lenkissä johon tuodaan sekaan (ja josta palaa) koko ajan vaikka 40 l/min jäähdyttävää öljyä kuulostaa hyvinkin toimivalta lämmönhallinnan kannalta.

Eri asia voisi olla joku lämpimän vuodenajan tilanne jossa traktorin omatkin öljyt käyvät hyvin kuumina, esimerkkinä vaikka puhallinkylvökoneen puhaltimen pyöritys 10 h putkeen.

Paluuöljyn käyttäminen voiteluun kuulostaa hiukan huolestuttavalta - toisaalta ei tuossa lisäpumppuviritelmässä kuitenkaan pitkiä hetkiä ole etteikö paluukiertoa traktoriin olisi. Lähinnä isojen sylintereiden nopean ulosajon hetkillä. Vastaava ja paljon pitkäkestoisempi tilanne tulee vaikka siitä että ajaessa nostaa ison kärryn vajaat 40 litraa vaativan kipin ylös - silloinkaan ei paluuta tule tippaakaan.
5
Vapaa sana / Vs: Ootteko panneet merkille
« Uusin viesti kirjoittanut Oksa tänään kello 08:50 »
eiks puolue saa muuttaa suuntaansa?   uskonto kait aika jämähtänny kuten huomaa islamissa.          mutta mihin katekoriaan laitat kokoomuksen?
6
Vapaa sana / Vs: Paavo Väyrynen TV1 klo. 21.00 tänään (08.01.2018)
« Uusin viesti kirjoittanut maidontuottaja tänään kello 08:49 »

Eniten mietityttää, minkälaiseksi tilanne muuttus, jos Paavosta todella tulisi presidentti, on se niin sen oloinen, että onnistuisiko yhteistyö muiden kanssa?

  Hyvinhän Soiniltakin on alkanut yhteistyö sujumaan vaikka sitäkin varmaan joku ehkä epäili.
[/quote]
Mut on se Paavo vaan niin legenda että taidan äänestää.
7
Vapaa sana / Vs: jos se terroriuhka
« Uusin viesti kirjoittanut Oksa tänään kello 08:49 »
mutta jos sp on kaikenkansan ulottuvilla niin miksi kirjesalaisuus pitäis olla?   eihän silleen saa pimittää tietoja immeisiltä!       illalla kuuntelin " hyväksyn käyttöehdot"   ja kyl taas parani olo.
8
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Hiluxsin osat
« Uusin viesti kirjoittanut Rampe tänään kello 08:49 »
Autodoc.fi  Ei toki takuuta onko sitten hiluxin osaa juuri mitään. Tuosta puljusta tilasin viimeksi Dusteriin iskarit ym hilpettä. Lukuisia eri merkkivaihtoehtoja osille. Hinta vähän sen mukaan.  Taas sitten Suomessa tuohon vähän heikompaa tarjontaa. Esim. motonetissä niukasti mitään, vaikka melko yleinen auto.

Sulla on dasia vai? Onko siinä ollu autoa hintaansa nähden?
Maasto ominaisuudet on ainakin tuossa uudessa mallissa netti viteoiden mukaan yllättävänkin hyvät ns katumaasturille.

Kattellu että ei juur hinnan puolesta käytettyä kannata laittaa. Kun noita saa uutena samaan rahaan. Siis jos tommoseks työ autoks ajattelis.

On ollu toista vuotta käytettynä hankittu duster. Vm-11 ja onko nyt 180 tkm mittarissa. On kyllä tykätty kovasti. Sellainen perusauto kaikkiaan. Pääsee huonommallakin tiellä kulkemaan ja oikeastaan parhaimmillaan sivuteillä ajaessa. Samaa sanoi elukkalääkärikin kun kyselin auton perään.
Perustekniikkaa mm. lämppäri säätyy nupeilla ainakin vielä tässä. Ei tarvitse valikoita plärätä. Kuitenkin turvavarusteet löytyy. Ajonvakautus jos sellaisesta tykkää. Hyvävetoinen moottori 1,5 renun diisseli vaikka pieni onkin. Jaksaa kärryäkin vetää.

Kattelin kanssa uutta autoa, mutta lopulta tuli käytetty kuitenkin hankittua. Iskarit nyt laittelin kun tiensä päässä. Bilsteiniä n: 200 e kierros . Seuraavaksi varmaan jarruja vuorossa ehkä 200 tkm kohdalla tai päälle.
9
Vapaa sana / Vs: Ootteko panneet merkille
« Uusin viesti kirjoittanut Eemeli tänään kello 08:48 »
niin, minkäs teet kun kokkareet on omalla akendallaan suurimpana viemäössä kansaa kohti yhä kurjempaa kurjuutta.     ketkäs kaikki jo noistakin ehokkaista on sanonu että yksin ei voi mitään tehä?          mutta silti orpo on laittannu valtion rahat jonnekii muualle.

Siis Kokoomus vie hallituksessa keskustaa kuin laskiämpäriä.

Jos kepun johdossa on Kokoomuksen viides kolonna ja kuitenkaan ei isompaa liikettä keskustassa johon vaihtamiseksi.
Onko siis kepulaisuus uskonto, ei puolue.
10
Vapaa sana / Vs: Ootteko panneet merkille
« Uusin viesti kirjoittanut Oksa tänään kello 08:47 »
ja sekään ei kelpaa veetieemelille!   mikä mahtais olla se paras ratkaisu johon tyytyis??
Sivuja: [1] 2 3 ... 10